Cautare

5053 de rezultate pentru "muresan alexandru director apia salaj" (2.85 secunde)
Multumit de primul mandat este si Valer Iosif Muresan din localitatea Mihail Kogalniceanu, care este la al doilea mandat. ... Nu am reusit, din pacate, sa fac o sala de sport, cu toate ca proiectul a fost deja depus", a mentionat Valer Iosif Muresan.
Sever Muresan. ... Cunoscut ca actorul principal al falimentarii primei mari bsnci private romanesti, Dacia Felix, Sever Muresan a fscut inchisoare in Romania si in Franta.
Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, marti seara, ca regreta faptul ca echipa ardeleana a pierdut meciul cu Manchester United, scor 1-2, in Liga Campionilor, apreciind ca rezultatul ar fi putut fi altul daca Pantelis Kapetanos si Modou Sougou nu s-ar fi accidentat.
Robert Muresan (Superbike 1000), Ionel Pascota (Supersport 600), Adrian Liviu Petrovici (Debutanti 600), Iuliu Mihai (Debutanti 1000), Razvan Mates (125 SP/moto 3 & Juniori I+85).
De cealalta parte, Robby Muresan se impune fara drept de apel in fata bulgarului Martin Choy la clasa Superbike 1000, dupa o lupta frumoasa in care cei doi s-au depasit altfernativ.
Pentru mai multe detalii si informatii referitoare la proiectul "Practica in intreprindere simulata" - POSDRU/109/2.1/G/81777 puteti contacta: Olimpia Muresan, Asistent proiect, olimpia.muresan@convex-network.ro Proiect cofinantat din FSE-POSDRU Investeste in oameni!
Vointa de fier si ambitia au dat roade, iar acum, Rita Muresan este un exemplu pentru fiecare persoana supraponderala. Dupa ce a slabit peste 40 de kilograme, creatoarea de moda arata ca la 20 de ani.
Cele doua zile vor fi pline cu seminarii interesante sustinute de speakeri cunoscuti din domeniul stiintei, al dezvoltarii personale si spiritualitatii, ca Delia Muresan, Rita Muresan, Ioan Gyuri Pascu, Bianca Brad, Zoltan Veres, Nicoleta Svarlefus si Dumitru Constantin Dulcan.
Ioana Muresan: ... Ioana Muresan: Si da, de ce n-am avea curajul sa spunem ca lupta anti-coruptie e un bullshit cand asta e?
Octavian ANDRONIC) Neaosul Vasile Muresan (zis Sigfried, ca sa fie mai pe placul nemtilor), purtatorul de cuvant al popularilor europeni, ne explica ca unor prosti ca Parlamentul European este intransigent in legatura cu candidatura Codrutei Kovesi si ca nu va mai participa la negocieri atata timp cat Consiliul se dovedeste lipsit de flexibilitate (in mintea lui flexibilitate inseamna sa fie de acord cu intransigenta Parlamentului si sa renunte la propriul punct de vedere, exprimat de altfel foarte clar).
Deian Sorescu (24 de ani) a anuntat ca vrea sa plece de la Dinamo, dar despartirea este dificila, deoarece "cainii rosii" trag cu dintii de suma de transfer. Iuliu Muresan a anuntat ca Deian Sorescu ar putea ajunge la Universitatea Craiova.
Iuliu Muresan a fost foarte aproape sa plece de la Dinamo. Si a facut-o chiar de doua ori. Ultima data a fost insa destul de hotarat sa o faca, iar administratorul judiciar Razvan Zavaleanu a dezvaluit motivul.
Intr-un moment in care credibilitatea procurorilor este serios clatinata, DNA il "salta" pe fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan cu un circ mediatic demn de acelasi Becali si de televiziunea lui supusa.
A ajuns deja o obisnuita ca, imediat dupa ce castiga un meci, reprezentantii oricareia dintre combatantele luptei pentru titlu, sa clameze:a€Victoria a fost cu atat mai meritorie cu cat am invins o echipa stimulata de adversarii nostri!a€ Inceputul a fost facut de un bonom clujean cu pretentii de intelectual, pe numele lui Iuliu Muresan, de profesie presedinte de club, care, dupa 4-1 cu Craiova, se transforma in trompeta patronului sau, Arpad Paszkany, si anunta ca angajatii sai au vazut in vestiarul advers o sacosa cu 200.000 de euro.
Rednic a fost criticat dur de Iuliu Muresan dupa partida Voluntari - Dinamo 2-1. ... Poate nu mai aveam nicio sansa", a spus Iuliu Muresan.
Nici conducerea, nici Muresan, nici actualul administrator .... ... Tot cu Muresan la conducere etc. A venit salvatorul de la Cluj, i-a rezolvat si pe Dinam, doua echipe intr-un an de zile sa le ingropi asa nu e usor.
Noul director coordonator al DGFP Dolj a fost "uns" Eugen Calinoiu, fost director adjunct al Directiei de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova. ... Noul director vrea trei lucruri de la echipa Fiscului: ... Calinoiu si-a incheiat pledoaria parafrazandu-l pe Costache Negruzzi in nuvela "Alexandru Lapusneanul":
Noi ne intalnim si duminica, tot in Colegiul Director, pentru a stabili pasii urmatori." UPDATE 20:40 Emil Boc: ... UPDATE 20:20 EMIL BOC SI-A DEPUS MANDATUL DE PRESEDINTE AL PDL UPDATE 19:30 Sedinta Colegiului Director a fost reluata.
Rob Boelen, fost partener principal al Deloitte & Touche Olanda, Dan Pascariu, presedinte si director general al HVB Bank Romania, Philip Stephenson, fost director executiv al TRG Olanda, Ion Sturza, om de afaceri si fost prim-ministru al Republicii Moldova.
"Cei din urma vor fi cei din urma" (scenariul si regia artistica Gavriil Pinte, o productie a Societatii Romane de Radiodifuziune), "D‘ale carnavalului" (adaptarea radiofonica si regia artistica Alexandru Darie, o productie a Societatii Romane de Radiodifuziune).
google-analytics.com